• CAZARE

  Pensiunea Casa Dinante îți pune la dispoziție 5 camere pentru o relaxare totală! Capacitate maximă a pensiunii este de 10 locuri, 8 locuri în camere duble și 2 locuri în cameră twin.

  Pe lângă dotările camerelor, cazarea la Pensiunea Casa Dinainte poate include un mic dejun bogat, tradițional românesc, precum și accesul cu preț redus la piscina interioară.

  Vezi galeria pentru pozele camerelor. Te așteptăm!

 • RESTAURANT SI EVENIMENTE

  Restaurantul nostru are o capacitate de 50 locuri înauntru și 40 de locuri pe terasă, putând fi astfel gazda atât a unor mese imbelșugate la final de program sau în weekend, cât și a unui eveniment important din viața ta – o aniversare, o petrecere sau un botez poate?

  Pentru o relaxare totală dacă veniți cu cei mici, vă punem la dispoziție un spațiu de joacă pentru copii.

  Poți vedea aici meniul nostru a la carte, și în cadrul galeriei poze ale restaurantului și facilităților noastre dedicate evenimentelor.

 • PISCINA, SAUNA SI JACUZZI

  Piscina noastră interioară oferă modalitatea perfectă de relaxare, atât pe timp de vară cât și în zilele friguroase de iarnă. Cu 30 de șezlonguri, jacuzzi și saună, este o modalitate perfectă de petrecere a unei zile de repaus total. Sunați acum pentru a face o rezervare – vă așteptăm!

  Dacă nu v-am convins, pozele din galeria noastră sigur o vor face!