OFERTA DE RELAXARE

Am deschis pensiunea Casa Dinainte cu gândul la tradiție si sărbătoare. Am creat un meniu bogat, care alături de camerele mobilate cu lemn masiv, piscina, sauna și jacuzzi cu un design plăcut și actual, terenul de sport multifuncțional și locul de joacă pentru copii aduc familiei tale partea de relaxare de care are nevoie – fie pentru o vacanță mai lungă sau pentru un weekend în afara aglomerației orașului. Și pentru a ușura accesul la Pensiunea Casa Dinainte, venim în întâmpinarea ta și a familiei tale cu o ofertă cu siguranță atractivă!


 • OFERTE VALABILE PANA LA 28.02.2018
   
 • Piscina si jacuzzi dupa ora 16:00!! (L- V)
  20 lei
 • O seara la noi, piscina si jacuzzi dupa ora 16:00 cu cina inclusa !! (L- V)
  40 lei
 • Acces la piscina, jacuzzi si masaj de relaxare!! (S - D)
  60 lei
 • Cazare pentru doua persoane cu mic dejun si access la zona SPA!! (D-V)
  180 lei
 • Reducere pentru evenimentele organizate la noi in timpul saptamanii!! (L - V)
  15%

HIDROKINETOTERAPIE

Hidrokinetoterapia reprezinta o parte componentă a kinetoterapiei ce oferă posibilităţi multiple de recuperare, cuprinde un ansamblu de tehnici care utilizează apa în scop terapeutic şi este adesea necesară kinetoterapeutului ca o completare în eficienţa tratamentului.

Recuperarea medicala in apa este recomandata atat celor cu afecțiuni ale aparatului locomotor cat si celor cu alte deficiențe fizice si nu numai. Este recomandata si persoanelor cu probleme respiratorii, boli neurologice, cardiovasculare sau reumatice, precum si in cazuri de obezitate. Apa poate sustine 90% din greutatea corpului, facand din inot o forma de exercitiu fizic perfecta pentru oamenii ce sufera de dureri cronice sau dizabilitati.

Recuperarea medicala in apa, pe langa caracterul benefic evident, face parte si din programele de mentinere a sanatatii. Efortul muscular necesar pentru executarea miscarilor este mult mai redus, iar pacientii pot sa execute miscari mai ample si mai complexe.

Programele de Hidrokinetoterapie sunt concepute individual, in conformitate cu diagnosticul medical dat de catre medicul specialist.


 • Hidrokinetoterapie
   
 • O sedinta de 50 minute
  55 lei
 • 10 sedinte a cate 50 minute
  500 lei

* puteti vedea aici mai multe detalii